«باریستای فلان کافه قهوه رو میسوزونه !»
این جمله هنوز هم تو روزمره ی کافه رو‌ها شنیده میشه . می خواهیم بررسی کنیم ببینیم  «قهوه تو چه حالتی می‌سوزه ! »
اول در‌مقدمه بگم که سه حالت کلی در عصاره گیری قهوه داریم :
کم عصاره گیری شده (underextration)
عصاره گیری متعادل ( Balance)
بیش عصاره گیری شده (overextraxion)
اینو بگم که قهوه ممکنه طعم سوختگی  بده و‌دلایلی‌ شامل «بیش عصاره گیری»بودن داشته باشه یا توی فرآیند رُست اشتباهی رخ داده باشه و یا دلایل مختلف ، ولی به اون قهوه‌ی سوخته گفته نمیشه ! 
پس فقط وقتی  میتونیم  به قهوه بگیم سوخته که با آتیش قهوه رو بسوزونیم :))
حالت هایی که‌ قهوه رو بد طعم میکنه و‌ قهوه رو‌از‌حالت متعادل خارج میکنه« بیش عصاره گیری شدن » و یا «کم عصاره گیری»شدن هست .
تو قهوه‌ی بیش عصاره گیری شده طعم‌قهوه بیشتر به سمت های طعم زمینی و کربنی میره و‌معمولا عبارت «قهوه‌ی سوخته» برای قهوه‌ی« بیش عصاره گیری شده» بکار میره که اصلا عبارت درستی نیست و عبارت هایی مثل بد عصاره گیری شده یا بیش عصاره گیری شده عبارت های درست تری هستند


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدمات پرستاری در منزل Megan KCT.BL everything شهر خوبان بازاريابي اينترنتي فروشگاه قهرمان تولید محتوای الکترونیکی و کار با نرم افزارهای کاربردی مراکز خدماتی Kelly سایت ظهیر ، دیواره